Sting fergeteges koncerttel tér vissza Budapestre

Sting rajongói már most életük koncertjeként emlegetik az énekes legújabb turnéjának budapesti állomását. A 57th & 9th elnevezésű világ körüli koncertshow szeptemberben Európába érkezik, október 13-án pedig A Budapest Arénában csendülnek fel a világhírű dallamok.


Sting tizenkettedik szóló stúdióalbuma, a 57th & 9th egy évtized után az első rock/pop lemeze, amely november 11-én jelent meg az A&M/Interscope Records-nál. A 10 számos anyag tükrözi Sting széleskörű zenei és dalszerzői stílusát, kezdve az érdes, gitár-témájú első kislemez, az I Can’t Stop Thinking About You-tól a kegyetlen Petrol Headig és a himnusszerű 50,000-ig

„Sting munkásságának lényege a kivételes zeneszerzői tehetsége; a melódiák, a groove-ok és a jelentős dalszövegek gyűjteménye, amelyek további értelmet nyertek a lehető legmagasabb szintű előadástól. Ez a show megérdemli a kitüntető elismerést.” – írja a The Telegraph, és nem érdemtelenül.

Sting útját Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Mexikóban, illetve az európai állomásokon teltházas koncertek kísérik. A turnén egy háromfős banda kíséri Stinget: állandó gitárosa Dominic Miller, dobosa Josh Freese és gitárosa, Rufus Miller. Vendégként Joe Summer és a harmónikaművész, Percy Cardona, aki egyébiránt a The Last Bandoleros tagja, lép színpadra.


A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül vásárolhatók június 2-án 10 órától. Az öt különböző ülő-, az álló- és a limitált számú kiemelt állójegy mellett VIP csomagok is megvásárolhatók az október 13-án megrendezésre kerülő fellépésre. 
A hivatalos Sting.com rajongói oldal tagjai részére az elővásárlási lehetőség május 30-tól él, részletes információk a www.sting.com/tour oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése