Robbie Williams felrobbantja az Arénát

Már csak 12 nap, és Magyarországra érkezik a The Heavy Entertainment Show elnevezésű stadionturné, Robbie Williams minden eddiginél látványosabb koncertshowja. A gigantikus díszletekkel és pirotechnikai elemekkel felszerelt színpad elképesztő látványt ígér augusztus 23-án a Groupama Arénában.


A show nagyságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy az 52 kamionnal és 9 busszal érkező stáb már 18-án megérkezik, hogy elkezdje beszerelni a technikai elemeket, melynek legapróbb részleteit is ők biztosítják. A show alatt az egyenletes áramellátást 2 kamion biztosítja.

A koncertre hangolódást sem bízzák a véletlenre, még a fellépők öltözőjét is ők rendezik be, nem hagyva betekintést a hazai szervezőknek az előkészületekbe. Saját mosodát is üzemeltetnek, tehát lényegében már a kezdetektől egy profin megkomponált rituálé zajlik.

A körülbelül 20-21 számból álló programban jó pár feldolgozás dal is szerepel, ám ezek többségének érdekessége, hogy éppen a Robbie Williams-változat tette ismerté őket. Bár a magyarországi setlist még nem ismert, egy egészen különleges duett azonban minden bizonnyal elhangzik majd: Neil Diamond, Robbie híres színész-komikus édesapja együtt énekli majd fiával a Sweet Caroline-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése