Budapestre jön a világ legnépszerűbb karácsonyi show-műsora

Korunk legnagyobb klasszikus zenei sztárjaival jön a Royal Christmas Gala 2017. december 20-án, a Papp László Budapest Sportarénába. A világ egyik leglátványosabb karácsonyi show-ján színpadra lép Mario Frangoulis és Fernando Varela, Narcis, a Gergorian Énekegyüttes és Sarah Brightman.

Különleges fellépőkkel, a klasszikus műfaj legkiválóbb előadóival várja a Royal Christmas Gala a zenerajongókat 2017. december 20-án, a Papp László Budapest Sportarénában. A világ egyik legnépszerűbb és leglátványosabb karácsonyi show-jának színpadán fellép korunk klasszikus crossover muzsikájának két kirobbanóan tehetséges tenorja, Mario Frangoulis és Fernando Varela.

Énekel még a klasszikus zene legújabb sztárja, a 22 éves Narcis, aki hangjának különleges tisztaságot kölcsönző vokális technikájával világszerte elbűvöli a közönséget. A klasszikus zenei világ részéről sokáig nem volt tapasztalható ekkora lelkesedés fiatal crossover-művész iránt, a Frankfurter Rundschau nemrégiben úgy említette az ifjú sztárt, mint „Callas fényével vetekedő kontratenor”.

Az est egyetlen női sztárfellépője, Sarah Brightman 30 éves karrierje alatt 32 millió albumot adott el, több mint 180 arany és platina lemezzel büszkélkedhet. Az 56 éves szoprán az egyetlen olyan művész a világon, akit két Olimpiai Játék alkalmával is felkértek, hogy adja elő az esemény hivatalos himnuszát, mindezt összesen 7 milliárd néző előtt. Pályájának további kiemelkedő momentuma Andrea Bocellivel közös fellépés-sorozata, a Time to say goodbye, de nevéhez fűződik Az Operaház fantomja című darabban Christine szerepe, melyet egykori férje, Andrew Lloyd Webber kifejezetten az Ő számára írt.

A Royal Christmas Gala szólóművészei mellett a régi gregorián énekeket a popzenével ötvöző Gregorian Énekegyüttes kápráztatja el a közönséget. A formáció 1990 óta száznál is több arany és platinalemezzel büszkélkedhet, legutolsó, 2016-os albumuk a hivatalos német lemezeladási listák élén végzett, koncertjeik pedig olyan lenyűgöző audiovizuális élményt nyújtanak, amelyek egyedülállónak számítanak korunk koncertpalettáján.

Jegyek kaphatók: http://royalchristmasgala.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése