Utazás az álmok világába

A Játékkészítő 2014-2015-ös bemutatója után újabb látványos zenés produkcióval tér vissza a TulipánTündér Produkció. Az Álomutazó igazi családi-mesemusicalnek ígérkezik, ami az álmok útján repít a jövőbe. Az előadást Juronics Tamás jegyzi, míg a dalok Rakonczai Viktor és Orbán Tamás munkáját dicsérik.


Illés Gabriella, a darab producere kihangsúlyozta, hogy az Álomutazó, ami azt mutatja meg, hogy milyen álmokat szövögetnek az emberek, egyszerre akar a felnőttekhez és a gyerekekhez is szólni. Nem pusztán színvonalas szórakoztatást ígérnek, hanem valódi varázslatot, ami egyaránt ámulatba ejti a kicsiket és nagyokat. A varázslatot a látvány, zene és szöveg komplex élménye teszi felejthetetlenné.

„Ha az ember követi az álmait, ha kétely nélkül hisz benne és a megvalósítás és megvalósulás során sem bizonytalanodik el és közben a tapasztalatokat beépítve építi tovább az álmokat, azaz a produkcióját, akkor nagyon ok embernek tud örömet adni.” – tette hozzá a producer.

A TulipánTündér Produkció tehát ismét nagy dobásra készül, melyet 2017. December 26-29. között láthatnak a nézők a BOK csarnokban (volt Syma).

A történet középpontjában Tomi, egy álmodozó kisfiú áll, aki a modern informatika világában, ahol nincs helye olyan felesleges dolgoknak, mint az alvás és álmodozás, rendkívül magányosan él. Mégis barátokra lel, és álombéli bajtársaival bátran küzd azért, hogy az álmok újra a hétköznapok részévé válhassanak.

Az előadás ismételten elhozza a hazai színházi és zenei élet legkiemelkedőbb képviselőit, a főcímdalt éneklő Radics Gigi és Varga Viktor mellett rengeteg visszatérő és új szereplőt köszönthetünk.

Szereposztás:

Tomi: Bakonyi Simon, Marinka Móric, Szabó Hunor
Apa: Stohl András
Bárány: Szabó Győző
Nagyokos, a robot: Hajdu Steve
Tomi édesanyja: Zséda
Cosinus, a hatékonyság tanárnő: Schell Judit
Idill: Falusi Mariann
Rém: Keresztes Ildikó
Vigyor: Ábel Anita
Reklámarc: Radics Gigi, Varga Viktor

Rendező, koreográfus: Juronics Tamás

Író: Vinnai András
Író, dramaturg: Hegedűs Bálint
Dramaturg: Almási-Tóth András
Zeneszerző: Rakonczai Viktor
Dalszövegíró: Orbán Tamás
Díszlet: Rajcsányi Balázs
Jelmez: Bujdosó Nóra
Vizuál rendező: Herendi Gábor

Írta: Vass Antónia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése