Ilyen lesz az Apáca show díszlete

Formabontó, egyben grandiózus díszletekkel állítják színpadra 2018 egyik legkülönlegesebb zenés produkcióját, az Apáca show-t. A Westenden és a Broadway-n több mint tíz éve zajos sikerrel futó darab hamarosan a vidéki nagyvárosok színpadán is.


Parádés szereposztással, valamint különleges díszletekkel állítják színpadra hamarosan a Broadway-n és Westenden 2006 óta nagy sikerrel futó Apáca show című musicalt.

A diszkó és soul dallamokkal fűszerezett musicalsiker főbb szerepeit olyan kiváló művészek alakítják, mint Peller Anna, Sári Évi, Molnár Piroska, Feke Pál, Alföldi Róbert és Csonka András. A rendező Szente Vajk, aki Rákay Tamás díszlettervezővel közösen alkotta meg az előadás látványvilágát. 


„A díszlet tervezésénél a vezérgondolat a darab témájából és a kor egyik emblematikus jelképéből tevődött össze. Ez pedig nem más, mint egy templom kupolája és a diszkógömb. Az Apáca show szellemes és szívszorító története arról szól, hogy két különböző világnézet hogyan hathat egymásra, hogyan változtathatja meg a személyiségünket, egyben pedig az életünket is” – mondta a rendező.


Az Apáca show először a Szegedi Szabadtéri Játékok keretében kerül színpadra augusztusban, hét teltházas előadással. A produkció októbertől aztán országos turnéra indul: a színházszerető közönség Pécsett, Miskolcon, Zalaegerszegen, Nyíregyházán, Szombathelyen, Veszprémben, Debrecenben és Győrben láthatja a grandiózus darabot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése