Nemes Wanda lett a Szarvasi Vízi Színház idei évadának legjobb színésznője

Immár a kilencedik évad zárult le augusztus 19-én a Szarvasi Vízi Színházban, ahol a VIII. Magyar Teátrum Nyári Fesztivál és a Cervinus Művészeti Fesztivál augusztus 19-ig gazdag kínálattal szórakoztatta estéről estére a nagyérdeműt. Az eseményen idén is részt vett az Újszínház társulata, ezúttal Tersánszky Józsi Jenő A kegyelmesasszony portréja című előadást mutatta be a csodás Körös-parti teátrumban. A darab egyik főszereplője, Nemes Wanda elnyerte a legjobb színésznő díját.


„Bevallom őszintén, nem tudtam, hogy a vendégszereplésünknek ilyen tétje is van, a váratlan öröm pedig kétszeres öröm” – mondta Nemes Wanda. – „Mivel nyáron ritkábban van alkalmam színpadra lépni, így nagyon vártam a szereplést. Még azt sem bántam, hogy az előadás először elmaradt az eső miatt, így kétszer utaztunk le Szarvasra. Legalább volt alkalmunk megismerni a helyszínt és magabiztosabban játszhattunk.”

Nemes Wanda azt is elmondta, hogy ez az egyik kedvenc darabja. „Nagyszerű partnerekkel lehetek egy színpadon, a közös munkának köszönhetően az előadást pedig szinte minden pillanatban áthatja a huncut játékosság. Nekik, és természetesen Csiszár Imre rendezőnek is köszönöm ezt a megtisztelő elismerést, hisz az ő közreműködésük nagy segítség számomra.”

Az Újszínház színésznője hamarosan újabb bemutatóra készül, a rendező ezúttal is Csiszár Imre lesz. Nagyon várom az újabb közös munkát! Csiszár Imrével dolgozni nem csak kihívás, hanem iskola: a próbafolyamatok során rengeteget tanulok önmagamról és a színházról. Nemes Wanda egy videóüzenetben köszönte meg a díjat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése