Elindult a jegyértékesítés a Madách Színház online előadásaira

Május 26-án elindult a jegyértékesítés a Madách Színház két online bemutatójára, az Örökké fogd a kezemre és a Jövőre, veled, ugyanittre. Az előbbit június 4-én 20:00-kor láthatják először a nézők, míg Bernard Slade klasszikusát június 11-től tűzi műsorra a színház.

Az előadások különlegessége, hogy élőben zajlanak, tehát egyszeri és megismételhetetlen élményt nyújtanak. Jegyek az Artmozi honlapján, a http://film.artmozi.hu/madach/ címen válthatók, egységes, 1500 forintos áron. Az előadások szerepében olyan kitűnő művészek láthatók, mint Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter, valamint Kovács Lotti és Szemenyei János.

Az előadások előtt virtuális közönségtalálkozóra is invitálják a nézőket, 19:00 órától. Nagy-Kálózy Eszterrel és Rudolf Péterrel Nyáry Krisztián, míg Kovács Lottival és Szemenyei Jánossal Gálvölgyi János beszélget.

A felületre, ahol az előadás látható az előadás napján, egy órával kezdés előtt lehet majd belépni, ezen a platformon lehetőség nyílik a többi nézővel való beszélgetésre is. Amennyiben valaki megörökíti és elküldi a színháznak az estén készült fotót, a teátrum örömmel osztja meg felületén a különleges alkalomról készült képet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése