Budapesten elsőként a Madách Színház nyitja meg kapuit!

Március 13-án bezártak a színházak, és bár június közepén megszűnt a veszélyhelyzet, a nyitás csak fokozatosan történik meg. Néhány teátrum már évadot hirdetett, megtartották az első sajtótájékoztatókat, valahol már a bérlet- és jegyértékesítés is megkezdődött, azonban jó pár helyen még csak az előkészületek zajlanak. A fővárosban elsőként a Madách Színház nyitja meg kapuit a nézők előtt, júliustól „új játszóhelyen”, a színház Tetőteraszán tartanak Duett koncerteket.

A különleges sorozatban minden héten új műsorral várják az érdeklődőket, így ízelítőt kaphat a közönség a színház sikeres előadásaiból, felcsendülnek a Rocksuli, a Mamma Mia!, Az Operaház Fantomja, a Once/Egyszer, illetve Mary Poppins, A Nyomorultak legismertebb dalai, de elhangzanak a fellépő művészek személyes kedvencei is. Olyan sikeres művészekkel találkozhatnak a nézők, mint Gallusz Nikolett, Kováts Kriszta, Tompos Kátya, Auksz Éva, Ladinek Judit, Fonyó Barbara, Csengeri Attila, Solti Ádám, Sasvári Sánor, Csonka András, Szemenyei János, Dolhai Attila, vagy éppen Egyházi Géza és Miller Zoltán. A duett koncertek körülbelül egy órásak lesznek, és céljuk nem más, minthogy biztonságos körülmények között újra felcsendülhessenek a  színház által játszott musicalek legnépszerűbb dalai.

A koncertek minden este 20.30 órakor kezdődnek, jegyek a Madách Színház pénztárában, a madachjegy.hu oldalon, valamint a színház partnereinél lesznek kaphatók.

Részletes program

2020. július 2, 3, 4. / 20 óra 30 perc – Színház, szerelem és… részletek a Rocksuliból
Szereplők: Gallusz Nikolett, Szemenyei János

2020. július 9, 10, 11. / 20 óra 30 perc – Színház, szerelem és… részletek a Mamma Miából
Szereplők: Kováts Kriszta, Sasvári Sándor

2020. július 16, 17, 18. / 20 óra 30 perc – Színház, szerelem és… részletek a József és a színes szélesvásznú álomkabátból
Szereplők: Ladinek Judit, Solti Ádám

2020. július 23, 24, 25. / 20 óra 30 perc – Színház, szerelem és… részletek Az Operaház Fantomjából
Szereplők: Fonyó Barbara, Csengeri Attila

2020. július 30, 31. augusztus 1. / 20 óra 30 perc – Színház, szerelem és… részletek a Once/Egyszer… előadásból
Szereplők: Tompos Kátya, Dolhai Attila

2020. augusztus 6, 7, 8. / 20 óra 30 perc – Színház, szerelem és… részletek a Mary Poppinsból
Szereplők: Auksz Éva, Csonka András

2020. augusztus 13, 14, 15. / 20 óra 30 perc – Színház, szerelem és… részletek A nyomorultakból
Szereplők: Miller Zoltán, Egyházi Géza

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése