Újranyit a Magyar Színház

Július 13-án megkezdődött a jegyértékesítés a Pesti Magyar Színház szeptemberi és októberi előadásaira, valamint kitűzték a tavasszal elmaradt előadások pótidőpontjait is. A pótlásokra szeptember 18-a után fokozatosan kerül sor egészen decemberig.


Szeptember 18-án Shakespeare klasszikusával, a Rómeó és Júlia bemutatójával kezdi meg évadát a Pesti Magyar Színház, a drámát Eperjes Károly állítja színpadra. Az eredetileg március 28-ra tervezett előadásra korlátozott számban még van lehetőség jegyet vásárolni, ezt a https://magyarszinhaz.jegy.hu/ oldalon tehetik meg.

A premieren túl még mintegy 50 előadás pótlására kerül majd sor, a korábban vásárolt jegyek a pótelőadásra automatikusan érvényesek. Az új időpontokat folyamatosan egyeztetik, a már biztossá vált dátumokat ITT lehet megtekinteni.

Július 13-án megkezdődött a következő évad szeptemberi és októberi előadásainak jegyértékesítése is, jegyvásárlásra jelenleg online formában van lehetőség. Augusztus 3-tól kinyit a szervezési iroda is, és a Rómeó és Júlia, Rumini, Időfutár, Utánképzés ittas vezetőknek és a Tom Sawyer jegyei személyesen is megvásárolhatóak lesznek. A jegypénztár augusztus 24-től fogadja az érdeklődőket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése