Magyar arénás koncertet jelentett be Thomas Bergersen és Nick Phoenix

2023. szeptember 27-én 20 órától a Papp László Budapest Sportarénában élő koncerten lesznek hallhatók Thomas Bergersen és Nick Phoenix művei. A világhírű zeneszerzők összefogásából indult Two Steps From Hell amerikai formáció olyan filmek zenéihez is nevét adta, mint a Harry Potter, A Karib-tenger kalózai vagy az X-Men. Élő koncertshow-jukat Európa legnagyobb koncerthelyszínein mutatják be, a helyszínek közé választották Magyarországot is.


A 2022-es óriási sikerük után a Two Steps From Hell Live 2023-ban ismét felrázza rajongóit energikus és ellenállhatatlan élő show-jával Európa legnagyobb arénáiban. A Two Steps From Hell Live először lép fel a Magyarországon, 2023. szeptember 27-én 20 órától a Papp László Budapest Sportarénában adnak koncertet.

A Two Steps From Hell zeneszerződuó sok milliárdos nézettséggel büszkélkedhet a YouTube-on, Spotify-on és más streaming platformokon, a világ legsikeresebb médiazenei producerei közé tartoznak. A rajongóik által régóta várt első turnéjuk 2022 nyarán indult világpremierként, és Európa-szerte nyűgözte le a közönséget.

A Two Steps From Hell újraértelmezi a zenekari játékot: fiatal, izgalmas és egyben innovatív. Különböző zenei témák egész arzenálja bontakozik ki, olykor kelta beütéssel tarkítva, rock és metál hangzásokkal vagy filmes dallamokkal. Egyedülálló zenekaruk és kórusuk mellett a műsorokat a világhírű alkotóik kísérik: Thomas Bergersen és Nick Phoenix zeneszerzők, zongorán, hegedűn illetve ütőhangszereken irányírják a show-t. Az előadás erőteljes, felemelő zenével és szenvedéllyel borzolja fel mesterien az érzelmeket, és olyan fantáziavilágokba kalauzol el, ahol bármi megtörténhet.


Two Steps From Hell zenéje mindenki számára ismerős, pláne aki szereti a filmeket, sporteseményeket néz a tévében, filmelőzeteseket néz, videojátékokat játszik, rádióreklámokat hallgat, olimpiát néz, vagy csak videókat böngész a YouTube-on, Instagramon vagy TikTokon.

A Two Steps From Hell: Live album 2022. november 4-én jelent meg világszerte a Sony Music gondozásában. Fontos információ az új album vásárlóinak: Minden jegyvásárló a belépőjegyen feltüntetett QR kód segítségével 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg a legújabb Two Steps From Hell albumot.

Fotók: Dita Vollmond

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése