Több mint tíz év után újra szerepben látható Fenyő Miklós

A József Attila Színházban az év utolsó napján szerepet vállal Fenyő Miklós. Az életéről szóló színdarabba több mint tíz év után áll be újra a 75 éves eMeRTon-díjas előadóművész.

Fotó: Kállai-Tóth Anett / József Attila Színház

A Made in Hungária ősbemutatóját 2001. szeptember 29-én tartották a József Attila Színházban, Jerry Lee Lewis szerepét pedig Fenyő Miklós alakította. A produkció sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy több mint tíz éven keresztül volt látható a teátrumban. 2009-ben a musicalból zenés filmvígjáték is készült.

2022. október 1-jén újra műsorára tűzte a színház, ezúttal a színház fiatal művészeinek közreműködésével. Szilveszterkor rendhagyó előadással készül a társulat, ugyanis Fenyő Miklós újra színpadra áll a musicalben, ráadásul extra produkcióval is készülnek a fellépők.

A különleges estén szerepet vállalt a darabban Fenyő Miklós mellett Lengyel Ferenc, a musical rendezője, és Gyulai Júlia a musical koreográfusa is.

Ugyan a december 31-i dupla előadásra már minden jegy elkelt, azonban a József Attila Színház nem szeretne senkit kihagyni a „retro házibuliból”, ezért a képernyők előtt ülőket újévi videóval köszöntik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése