„Dallam szebb nem felel”

December 16-17-én újra dupla koncertet ad Ákos a Papp László Sportarénában. Az idei évzáró több szempontból különleges: ez a Kossuth-díjas művész egyetlen budapesti koncertje idén, illetve az utolsó a 2017-re bejelentett koncertszünet előtt.

„Lassan 28 éve tervezem, hogy koncertszünetet tartok. Ez 2017-ben sikerülhet először” – nyilatkozta az énekes a jövő évi terveivel kapcsolatban a Lokál Extrának. Ez azért is lehet fontos kijelentés, mert a tényleges szünet a rajongók szempontjából azt jelentené, hogy az évzáró után legközelebb csak 2017 decemberében hallhatnák Ákost élőben.

A 2016-os koncertet, csakúgy, mint az előző években, most is hatalmas érdeklődés övezi. A 2014-es dupla fellépés és a 2015-ös koncertfelvétel sikereit megismételve, idén újra kétszer áll színpadra Ákos és zenekara. A duplázás oka pedig nem más, mint hogy a 17-i időpontra október közepéig a jegyek 80%-a elkelt.

Bár új nagylemez híján ebben az évben kevésbé körvonalazódott a nyilvánosság számára a koncert tematikája, egy dologban biztosak lehetünk: az énekestől megszokott magas színvonalú látványvilágot és zenei hangzást kapjuk, a régi dalok mellett pedig felcsendülnek majd a legújabb szerzemények is, mint például a tavalyi nagylemezen debütáló, és a MAHASZ kislemezek listáját 31. hete vezető Ugyanúgy.

Jegyek kaphatók az Ákos webáruházban és  az Eventim hálózatában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése