Palladio Orchestra – A gitárzene bűvöletében

December 28-án ismét különleges előadás helyszíne lesz a Papp László Sportaréna. A világon először, egyszerre áll színpadra 100 gitáros, hogy Beethoventől a Queen-en keresztül még Pharrel Williams zenéjét is megidézze, és elkápráztassa játékával mind a klasszikus, mind a könnyűzene rajongóit. Jazz, funky, világzene, pop, gyakorlatilag minden stílusba és irányzatba betekintést nyerünk ezen az egy estén.

Az egyedülálló produkció ötlete Rácz László és Csapó Ádám fejéből pattant ki. Rajtuk kívül zeneszerzők, hangmérnökök, dizájnerek és egy egész kreatív csapat dolgozik azon, hogy a bemutatkozó koncert tökéletesre sikerüljön.

Az ország legnagyobb zenekarának tagjai kivétel nélkül mind elismert művészek, többen közülük díjnyertes virtuózok. 10 szólógitáros, 90 ritmusgitáros, két énekes, egy dobos és egy DJ gondoskodik a felejthetetlen élményről, a hatást pedig tovább fokozzák a látványos show-elemek, melyekből a bemutatkozó videóban már kaptunk ízelítőt. 


Biztosak lehetünk benne, hogy az Arénabeli koncert, habár az első, de nem az utolsó fellépés lesz a formáció életében. A cél ugyanis, hogy a hazai zenei élet mellett a nemzetközi színtérre is betörjenek. Elegáns koncerttermek, szabadtéri fesztiválok, a Palladio előtt minden ajtó nyitva áll. A siker már előre borítékolható. 

Írta: Köles Hajnalka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése