Varekai ötször!

A Cirque du Soleil társulata – amely több mint 30 éve töretlen sikernek örvend – a nagy érdeklődésre való tekintettel plusz egy előadást tart Budapesten, így a látványos produkció május 14-én, vasárnap 13 órakor is látható lesz a Papp László Budapest Sportarénában.

A Cirque du Soleil társulat több mint két év után tér vissza Budapestre, hogy egy különleges világba, egy vulkán tetején található elbűvölő erdőbe kalauzolják a nézőket, ahol elvarázsolt teremtmények élnek. Ez Varekai.

A Varekai roma nyelven azt jelenti ’bárhová’. Egy férfi, aki az égből aláereszkedve ebben a csodálatos erdőben találja magát, egy abszurd, ugyanakkor különleges élmény részese lesz, a varázslat által újra felfedezheti az életet, rácsodálkozhat a világ szépségeire.

Az előadás, amit Dominic Champagne rendezett, tisztelettel adózik a lélek, a szellem, a hagyományos cirkuszművészet, valamint azok előtt, akik fáradhatatlan szenvedéllyel keresik a Varekai-ba vezető utat.

Jegyek és további információk a www.livenation.hu, a www.ticketpro.hu, valamint a www.cirquedusoleil.com/varekai oldalon találhatók.

Az előadások időpontjai:
2017. május 12., péntek 20:00 
2017. május 13., szombat 16:30 és 20:00 
2017. május 14., vasárnap 13:00 és 16:30

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése