Április a Radnótiban

Mozgalmas áprilisnak néz elébe a Radnóti Színház, hiszen amellett, hogy darabjaik teltházzal futnak, számos egyéb programot kínálnak a nézők számára. Sőt, aki nem lemaradt a Jelenetek egy házasságból utolsó budapesti előadásáról annak sem kell szomorkodnia, hiszen vidéki vendégjátékként újból műsorra tűzik.

Április 4-én ismét SZÓVAL tartják a színházi alkotókat, Nyáry Krisztián beszélget Rudolf Péter színésszel, Török Ferenc rendezővel, Szántó T. Gábor íróval és Vági Zoltán holokausztkutatóval. A téma ezúttal Török Ferenc új filmjével, az 1945 című új magyar filmmel kapcsolatos, melyből részleteket is láthatnak az érdeklődők. Bővebb információ ITT

Április 5-én és 6-án visszatér a legendás Jelenetek egy házasságból, ezúttal Szentendrén, a Pest Megyei Könyvtár Színháztermében tölthetünk el egy kellemes estét.


Április 8-án rendhagyó előadást láthatnak azok, akik ellátogatnak az Ofélia árnyszínházára, hiszen az előadás után drámapedagógiai foglalkozást tartanak. A foglalkozáson való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a radnotimuhely[@]radnotiszinhaz.hu e-mail címen lehet.

Április 11-én, a Költészet napján, a Radnóti Színház Arany Jánosra emlékezik, mégpedig nagysikerű Arany című estjével, Bálint András közreműködésével. A darab Arany Jánost mint embert igyekszik közelebb hozni a nézőkhöz, az ironikus, a magányos, a szeretettel teli költőt. Az előadás után vendégük lesz Závada Péter, Fesztbaum Béla és Nyáry Luca. Bővebb információ ITT

A hónap végén, április 29-én igazi ünnepre készül a színház, ugyanis 25. alkalommal tűzik műsorra az Iván, a rettenetet, amit Vecsei H. Miklós állított színpadra.

Fotó: Földi Imre / MTI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése