Dübörög a metál! – Budapestre érkezik a Metallica

Szeptember 4-én és 6-án dupla nyitóbulival indul Amszterdamban a Metallica Hardwired… To Self-Destruct című új albumának világkörüli turnéja. A bandát a turné során végig a norvég Kvelertak kíséri előzenekarként, 2018. április 5-én pedig a Papp László Budapest Sportarénában csapnak a húrok közé.


A világ első számú metál bandájaként számon tartott együttes Hardwired...To Self-Destruct című albuma 2016. november 18-án jelent meg a banda saját kiadója, a Blackened Recordings gondozásában, és már az első héten csaknem 800 000 példány kelt el világszerte. A lemez producere James Hetfield és Lars Ulrich mellett Greg Fidelman volt. A korong, amiről a The New York Times, a Rolling Stone és a The Guardian is elismerően nyilatkozott, megvásárolható a www.metallica.com oldalon.

A koncertre belépőket első körben a hivatalos Met Clun tagok válthattak március 21-én, kedden 10 órától 24 órán keresztül, személyenként legfeljebb két jegyet vásárolhattak. A turné koncertjeire a hivatalos jegyértékesítés március 24-én 10 órakor kezdődik. A budapesti bulira a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalon válthatók belépők.

Érdemes jegyet váltani, ugyanis minden megvásárolt belépő mellé a szervezők egy Hardwired…To Self-Destruct albumot adnak ajándékba, amit a vásárló digitális vagy CD formátumban (utóbbi esetben a szállítási költség a jegytulajdonost terheli) kaphat meg. A lehetőség átruházható, ennek részletei a beváltási honlapon találhatóak.

A CID Entertainment és a zenekar VIP csomagokat is kínál, ami a prémium jegyek mellett például kapunyitás előtti bejutás lehetőségét, a Memory Remains zenekari kiállítás megtekintését és a Metallicával való találkozást foglalja magában. A budapesti koncert VIP csomagjainak részletei ITT találhatóak.

Fotó: Live Nation

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése