Cirque du Soleil anyák napjára!

Már csak két hét van hátra a Varekai budapesti premierjéig, a Cirque du Soleil 5 előadással örvendezteti meg a magyar közönséget május 12. és 14. között a Papp László Budapest Sportarénában.


Az eredeti előadást, még sátras verzióban 2002-ben, napra pontosan 15 éve mutatták be Montreálban, azonban 2014-ben teljesen felújították a show-t az Aréna turnéra. A legújabb színpadtechnika, az Oscar-díjas jelmeztervező munkái és a lélegzetelállító akrobata számok mellett az előadás zenéje is rabul ejti a nézőket. 

Violaine Corradi zeneszerző minden egyes számban a világ különböző részeiről származó dallamokat vegyített, hallhatunk hawaii tradicionális muzsikát és XI. századi dél-francia trubadúr énektémát, örmény melódiát és gospel szerzeményt, világzenét és délszláv motívumokat: ettől lett egészen egyedi a Varekai zenei világa. 

A 7 tagú zenekar  és a 2 énekes maga is szerves része és szereplője a történetnek, és ahogy a többi Cirque du Soleil műsorban, itt is élő zenét hallhat végig a közönség. 


A Varekai eddig több mint 150 városban volt látható, most május 12. és 14. között végre Budapesten is életre kel a varázslatos történet.

Az előadások időpontja:
2017. május 12., péntek 20:00
2017. május 13., szombat 16:30 és 20:00
2017. május 14., vasárnap 13:00 és 16:30

Különleges anyák napi kedvezmény május 7-ig, kizárólag a vasárnap 13 órai előadás jegyeire! Részletek a www.livenation.hu oldalon!

Jegyek és további információk a www.livenation.hu, a www.ticketpro.hu, valamint a www.cirquedusoleil.com/varekai oldalon találhatók.

Fotók: Kálló Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése