A cél: nyerni!

A cél: nyerni! Nyerni a rulett teremben, a szerelemben, az életben. A játékos szereplői minden vagyonukat felteszik a játékasztalra annak reményében, hogy melléjük áll a szerencse és életük komoly fordulatot vesz. A tét sokkal nagyobb a megszámlálható bankjegyeknél, az életüket játsszák meg. 


Fehér Balázs Benő rendezésében láthatják a nézők A játékos című előadást. A fiatal rendező Dosztojevszkij kisregényét állította színpadra, ami május 6-tól látható a Radnóti Színház színpadán. A mű sok különböző rangú, de bizonytalan egzisztenciájú szereplőt sorakoztat fel, viszont a kapocs köztük ugyanaz: a szerencsejáték. A város kaszinójában olyan könnyen gazdagodnak meg emberek, mint amilyen könnyen vesztik el az egész vagyonukat. Ahányszor fordul a rulett kerék, annyiszor vesz fordulatot a szereplőink sorsa. A szövegkönyvet a Junior Prima Díjas Fekete Ádám írta Kelemen Kristóf közreműködésével. A főszerepet Vilmányi Benett alakítja, de a fiatal alkotók mellett olyan ismert és elismert színészek is játszanak az előadásban, mint Csomós Mari vagy Martin Márta. A darab kevés díszlettel dolgozik, de az Izsák Lili által tervezett látvány és jelmezek lenyűgöző összhatást teremtenek. Összességében egy igazán fiatalos és izgalmas előadásra számíthatunk, sok feszültséggel, fordulattal és némi humorral.

Szereplők: Vilmányi Benett eh., Sodró Eliza, Schneider Zoltán, Csomós Mari, Rusznák András, Molnár Áron, Lovas Rozi, Martin Márta, Dénes Viktor, Józsa Bettina eh., Konfár Erik eh., Hajdu Tibor eh.

Bemutató: 2017. május 6.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése