Csúcsot döntött a Madách Színház!

A 2016/17-es évadban 476 előadást tartott a Madách Színház! Saját játszóhelyükön, a RaM Colosseumban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon, illetve több vidéki helyszínen, az évad folyamán összesen 476 előadáson találkozhatott a közönség előadásaikkal és művészeikkel.

Az évadban négy új bemutatót tartottak:
2016. október 13-án mutatták be Joe DiPietro: Ügyes kis hazugságok című prózai művét Nagy Sándor, Balla Eszter, Kerekes Éva és Szerednyey Béla főszereplésével, Szirtes Tamás rendezésében.
2016. november 18-án Bolba Tamás – Galambos Attila – Szente Vajk: Meseautó című musical comedyje következett, Nagy Balázs, Nagy Sándor, Molnár Nikolett, Simon Boglárka, Szerednyey Béla és Simon Kornél főszereplésével, a rendező Szente Vajk volt.
2017. február 11-én a RaM Colosseumban mutatták be Patrick Barlow: Ben Hur című komédiáját Szente Vajk rendezésében. Szereplők: Magyar Attila, Nagy Sándor, Simon Kornél, Szerednyey Béla, Pálmai Anna és Trecskó Zsófia.
2017. június 9-10-én érkeztek el a Madách Színház évadának nagyszabású eseménysorozatához. Bemutatták a Szerelmes Shakespeare című romantikus komédiát, amely a 7 Oscar-díjjal jutalmazott film színpadi változata, és a londoni ősbemutató után először a kontinensen a Madách Színházban került színre non-replica változatban, Szirtes Tamás rendezésében. A bemutatóval egy időben elkezdődött a Szerelmünk, Shakespeare Fesztivál, amelyen a magyar színházi élet legfontosabb szereplői léptek fel és mutatták meg, mit jelent számukra Shakespeare.

A július 16-i évadzáró a Madách Színház tervei szerint jó ideig az utolsó évadzáró lesz, hiszen a következő évadban már nem tartanak nyári szünetet, 2018-tól egész évben várják majd előadásaikkal a közönséget.

És hogy az idei nyári szünetben se maradjon a közönség az előadások nélkül, szabadtéri színpadokon lehet találkozni a legnagyobb sikereikkel:
Augusztus 14.      Macskák – Siófok
                             Ügyes kis hazugságok – Debrecen
Augusztus 15.      Ügyes kis hazugságok – Debrecen
Augusztus 17.      Meseautó – Esztergom
Augusztus 18.      Páratlan páros – Tihany
Augusztus 19.      Meseautó – Mosonmagyaróvár
Augusztus 22.      Meseautó – Miskolc, Diósgyőr
Augusztus 24.      Páratlan páros – Siófok
Augusztus 25.      Macskák – Fertőrákos
Augusztus 26.      Macskák – Fertőrákos
Augusztus 27.      Csoportterápia – Fertőrákos

A 2017/18-as évad a Madách Színházban szeptember 7-én indul, a Szerelmes Shakespeare című romantikus komédiával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése