Látványos turnéra indult Robbie Williams

Június 2-án Manchesterben elstartolt Robbie Williams európai turnéja, ami a 29 koncert alatt mintegy 18 országot érint. A show augusztus 23-án Budapestre érkezik, egy dologban pedig biztosak lehetünk: látványban és jó zenében nem lesz hiány.


A 42 éves brit énekes nem először jár nálunk, tavaly a Szigeten robbantotta fel a színpadot, idén pedig még nagyobb dobásra készül, stroboszkópok, konfettiágyúk, és különböző pirotechnikai elemek színesítik a show-t, mi több, még tűzijátékot is használnak a koncerten.

A gigantikus méretű díszleteket, és a koncerthez szükséges minden technikai felszerelést 52 kamionnal és 9 busszal szállítják helyszínről helyszínre. A konvojjal mintegy 150 stábtag utazik, akikhez helyben egy 250 fős segítő csapat csatlakozik, további 3 daruval, 1 kosaras emelővel, 14 targoncával és 2 platós teherautóval.


A szólókarrierje során 11 albumot kiadó Robbie Williams tehát egy minden elemében profi produkcióval látogat el hozzánk, előzenekarként pedig a 17 nagylemezzel büszkélkedő legendás brit pop együttes, az Erasure pörgeti fel a hangulatot.

Jegyek még kaphatók a Live Nation oldalán ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése