Iggy jön, de nem a Pop, hanem Azalea

Nem váratott sokáig magára a Sziget koncertjét hirtelen lemondó Rita Ora okozta űr betöltése. Jön helyette Iggy Azalea, akivel még nemrég duettet is énekelt.

2011-ben a Pu$$y című videójával hívta fel magára a figyelmet, és most a Sziget közönsége is megcsodálhatja a rapper-modell adottságait, hisz’ gyorsan-frissen ő tölti be Rita Ora lemondása miatt megüresedett helyet a Sziget Nagyszínpadán. A fehér rapper csaj Ausztráliából a Work, a Change Your Life vagy a My Word című dalokkal lett igazán ismert, de a Black Widow című számban például Rita Orával együtt „hussogat” a szamurájkarddal, ami nem mellesleg a Billboard Hot 100-as listájának 3. helyére kúszott fel.  A lényeg, hogy augusztus 12-én őt láthatjuk Ora helyett. Nem is olyan rossz váltás.


A Clean Bandit koncerthelye sem maradt sokáig üresen, a Galantis érkezik a Macklemore and Ryan előtti sávba. A több mint 300 milliós megtekintéssel büszkélkedő No Money-t, valamint a 200 milliós látogatottságú Runawayt jegyző svéd banda fergeteges bulit ígér a szombati napra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése