Jótékonysági árverés az Operettszínházban

Különleges bemutatóra készül a Budapesti Operettszínház, november 4-én tartják ugyanis a Luxemburg grófja premierjét, melyben kiváló művészek csatlakoznak a színház társulatához, emellett egy a bemutatóhoz kapcsolódóan egy internetes jótékonysági árverést is indított a színház az Ernst Galéria támogatásával.


Október 20-tól lehet licitálni azokra a tárgyakra, melyeket az előadásban szereplő vezető színészek az Ecseri Piacon vásároltak Eleni Korani műkereskedő, az Ernst Galéria egyik tulajdonosa segítségével. Dolhai Attila Fischl Mónikának egy ezüst foglalatú borostyánköves szecessziós nyakéket, Kerényi Miklós Máté Szendy Szilvinek egy nyakbavaló rókaprémet, Somogyi Szilárd Frankó Tündének az Osztrák-Magyar Monarchia területéről származó századfordulós Nikkelezett réz, porcelán fajansz betétes kínáló tálcát kutatott fel, Eleni Korani pedig Kálloy Molnár Péternek vásárolt egy századfordulóról származó szipkát. Ajándékozók és ajándékozottak együtt ajánlják licitre a tárgyakat, melynek a bevételét az Ódry Árpád Színészotthonnak ajánlják fel technikai eszközök fejlesztésére és egy új projektorra.

Licitálni november 2-ig lehet a http://www.operett.hu/licit/ oldalon. Minden tárgy 10.000 Ft-os kikiáltási áron indul és 1.000 Ft-ként lehet emelni a téteket. Tárgyanként a három legmagasabb licitet tevő meghívást kap a Luxemburg grófja premierjére és az azt követő fogadásra, ahol még egyszer, élőben lehet majd ráígérni az egyes tételekre. 

Fotó: Gordon Eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése