Mary Poppins 300. alkalommal lépett be a Cseresznyefa utcába

2017. december 10-én különleges színházi élményben volt része azoknak, akik jegyet váltottak a Madách Színház Mary Poppins című előadására, ugyanis 300. alkalommal tűzték műsorra a darabot. Az előadáson jelen a három szereposztás Mary-je, Bertije, és teljes Banks család.


És nemcsak, hogy jelen voltak, színpadra is léptek, váltva egymást, ezzel fokozva egy-egy jelenet ünnepélyességét és mutatva a színház sokszínűségét. A közönség pedig hálás tapssal köszönte meg a vidám és elgondolkodtató perceket, a látványos koreográfiákat és a csodás zenét.

Az előadás után Szirtes Tamás, a darab rendezője egy fogadás keretében köszönte meg annak a közel 60 embernek a munkáját, akik estéről estére azon fáradoznak, hogy a nézőknek felejthetetlen élményben legyen részük. A direktor elmondta, hogy azért tud ez az előadás annyira megragadni, mert mai és élő, és legfőképpen rólunk, a mi problémáinkról szól. „Tele vagyunk problémákkal, de amikor belépünk ide a színházba, valami visszajön a gyerekkorból, a gondatlanságból, az indokolatlan, de mégis létező reménységből. És úgy örülünk, amikor a Mary elrepül a nézőtér fölött.” – fogalmazta meg Szirtes


Mary Poppins azonban nem röppent el végleg, hamarosan visszatér a Madách Színházba, hogy újra csodát tegyen.

Fotók: Vass Antónia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése