Újra Magyarországon koncertezik Lenny Kravitz

A 2009-es debreceni koncert után 2018. június 3-án újra Magyarországon koncertezik Lenny Kravitz a Papp László Budapest Sportarénában. A koncertre az új album, Raise Vibration, tavasszal történő megjelenését követő nyári turné kereteiben kerül sor.


Korunk egyik legkiemelkedőbb rockzenészének tartott Lenny eddigi több mint két évtizednyi munkássága alatt mesterien ötvözte a zenei műfajokat, hangzásokat, stílusokat, legjellemzőbben mégis a 60-70-es évek soul és funk hatásai érezhetők. 1999 és 2002 között minden évben ő nyerte el a legjobb férfi rockénekesnek járó Grammyt a Fly Away, az American Woman, az Again és a Gig In dalokkal – ezzel a teljesítménnyel egyben rekordot is sikerült felállítania. 

A budapesti koncertre jegyek december 15-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. A normál belépők mellett limitált számú, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegy is vásárolható. Három különböző VIP jegy is váltható a koncvertre, amelyek bevétele a Lenny Let Love Rule alapítványához kerül.

Írta: Brok Bernadett
Fotó: Mathieu Bitton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése