Végleges a Sziget program!

Újabb nevek csatlakoztak az idei Sziget felhozatalhoz, többek között Bonobo, a brit multi-instrumentalista zenész, Flux Pavilion, az EDM producer és DJ, illetve a holland Yellow Claw duó. Így már – jelentették be a Sziget-szervezők – végre teljes az idei lista. 


A fent említetteken kívül még három nevet hoztak nyilvánosságra a szervezők. Az egyikük a belga Max Colombie, aki Oscar and the Wolf néven vált ismertté, a másik a kanadai énekes, Mike Milosh R&B formációja, a Rhye, valamint a francia DJ producer Michael Calfan, illetve az ausztrál producer, Emoh Instead elektronikus zenei projektje, a What So Not

Így hát minden lista végére felkerült a pont az idei Sziget fesztiválon. Olyan neveket is találhatunk mint Kendrick Lamar, az Arctic Monkeys, a Gorillaz, Lana Del Rey, a Mumford&Sons, Shawn Mendes és Dua Lipa. A részletes program, ahogy minden évben, a www.sziget.hu oldalon érhető el. 

Az ötnapos bérletek már elfogytak, úgyhogy már csak hét- illetve háromnapos bérleteket lehet váltani. Aggodalomra azonban semmi ok, a napijegyek még mindig elérhetők és június 4-ig kedvezményes áron lehet beszerezni őket. 

Fotó: www.sziget.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése