Hétvégére hangolódva a FEZEN-en

A FEZEN Fesztivál legütősebb lineupja, vagy ha lehet így nevezni: főnapja, ezúttal péntekre csúszott, ahol azt kívánjuk, bár tudnánk osztódni, hogy minden koncerten részt vehessünk. Erre nincs mód, de azért egy kis logisztikával megtalálhatjuk a legütősebb bulikat.


Ha lehet fokozni a csütörtöki napot, azt a Harman Színpad pénteken megteszi, a Honeybeast és Rúzsa Magdi után a közönség kedvencnek számító Quimby csap a húrok közé, hogy aztán átadja a helyét a színpad egyik fő előadójának, a néhány évvel korábban teltházas fesztiválkoncertet adó Ákosnak.

A Fehérvár Színpad sem marad le, ott a Kalapács után a lassan hazai fellépőnek számító Lord és Road zenél, majd az amerikai indusztriál metálzenekar, a Ministry zúz.

A Hidro-Pierre Mouton Sátor is emeli a tétet, az Ocho Macho és Leander Kills után a szintén régi motoros Brains játszik, de a pörgés utánuk sem marad abba, hiszen a Supernem és az Anna & The Barbies nem hagyja, hogy idő előtt ágyba kerüljük.

A metál és kemény rock kedvelőinek pénteken is érdemes lesz benézni a Hammerworld Csarnokba, ahol színvonalas előadókból nem lesz hiány: fél 5-kor az Archaic kezd, őket követi a Wishes, a Tales of Evening, Moby Dick, a Mobil Mánia és az AB/CD.

Nyugodtabb vizekre evez a Captain Morgan Cabrio, de itt sincs megállás, délután a Fanglers fellépésével indul a nap, majd jön az Amberjack, a Frenk, Jónás Vera, a Szabó Leslie Band, a Paradicsom és az Arató Disco.

Pénteken az Arconic-fonóban színházi élmény nélkül maradunk, ám felesleges csüggedni, hiszen a Besh o droM és a Magos mellett a CSÍK Zenekar játszik majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése