Rekordot döntött az idei Everness

Minden korábbinál sikeresebben zárta kapuit az idei Everness. Hazánk legnagyobb életmódfesztiválja idén hatodik alkalommal látta vendégül a Balaton partján az önismeret és a tudatosság iránt érdeklődő közönséget.


Az ötnapos rendezvényen közel 300 hazai és külföldi előadó, 600 programmal várta a látogatókat, akik idén közel 20.000 vendégéjszakát töltöttek a fesztiválon. Az Everness ezúttal sem okozott csalódást, számtalan előadás, workshop, koncert, hangfürdő, mozgásprogram töltötte be a 21 színpadot.

- Azt gondolom, a fesztivál és a csapat is idén nyárra érkezett meg igazán. Sikerült egy színvonalas, jól szervezett és minden szempontból sikeres rendezvényt zárnunk és így talán még nagyobb lendülettel készülünk a szeptemberi Everness Indián Nyárra - mondta Klein Csaba fesztiváligazgató. 

- Határozottan érzékelhető, hogy egyre szélesebb körben, a környező országokban is terjed a hírünk, hiszen idén ismét nőtt a külföldi látogatók aránya. Azt is jó volt látni, hogy mind többen érkeztek családosan, ami azt is jelenti, hogy a tudatos életforma iránti vágyat már kis korban el tudjuk ültetni. A programok, az előadók és vendégek számának növekedése mellett ugyanakkor továbbra is velünk maradt az a különleges érzés, ami a fesztiválunk legnagyobb vonzereje, az Everness-hangulat. 

Fotó: Vank Zoltán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése