Évadkezdés az Átriumban

Az Őrült Nők Ketrece előadásaival kezdi a 2018/19-es évadot az Átrium augusztus 27-én és 28-án. A 200. előadásán túl lévő musical után augusztus 31. és szeptember 4. között Alföldi Róbert legújabb rendezése, a Chicago várja a közönséget, Parti Nóra, Fekete Ernő / Brasch Bence, Huzella Júlia / Sodró Eliza, Hernádi Judit / Csarnóy Zsuzsa, Mihályfi Balázs, Hámori Ildikó és Bercsényi Péter főszereplésével.


Ugyancsak látható az évad elején Yasmina Reza házassági komédiája, Az öldöklés istene, Herczeg Adrienn, Hevér Gábor, Péterfy Bori és Szikszai Rémusz játékával, Bereczki Csilla rendezésében, Rainer Werner Fassbinder A félelem megeszi a lelket című filmjének színpadi adaptációja az alakításáért a színikritikusok díjára jelölt és Psota Irén-díjat kapott Hernádi Judit és Bányai Kelemen Barna főszereplésével, az Átriumba költöző Titkaink a Pintér Béla és Társulata előadásában, Csákányi Eszter, Friedenthal Zoltán, Thuróczy Szabolcs és Pintér Béla főszereplésével. 

A hónap első felében szintén látható lesz újra az Igenis, miniszterelnök úr! című válságkomédia és Molnár Ferenc Egy, kettő, három című vígjátéka, mindkét előadás rendezője Znamenák István, Alföldi Róbert, Parti Nóra és Szatory Dávid mellett az előbbiben Hevér Gábor, Ficza István, Némedi Árpád / Marton Róbert, az utóbbiban Lénárdt Laura, Debreczeny Csaba, Mihályfi Balázs és Lugosi György láthatók a főbb szerepekben. Most még kaphatók jegyek a szeptemberi előadásokra!


Az Átrium szeptember 1-jén a Pozsonyi Pikniken is várja közönségét, a Chicagóból egy-egy dal is elhangzik a színpadon, és ott lesz a Stereo Akt és a Mentőcsónak közös produkciója, a Cím nélkül is egy installációval, emellett sok akció és érdekesség várja a látogatókat.

Az Átrium jegypénztára hétköznap délelőtt 10 és este 8 óra között tart nyitva, jegyek azonban éjjel-nappal vásárolhatók az atrium.jegy.hu címen.

Fotók: Lakatos Péter, Mészáros Csaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése