Több évtizede tartó rajongásáról vallott Liptai Claudia

A műsorvezető-színésznőről kevesen tudják, hogy a Csillagok háborúja megszállottja, a messzi-messzi galaxis története még a nyári esküvőjén is szerepet kapott. Minderről Liptai egy posztban is beszámolt a Facebookon, amelyben azt is elárulja, hogy ő is ott lesz az október 16-i Star Wars in Concert, avagy a Star Wars: Egy új remény koncert- és filmshow-n, az Arénában.

„Hatalmas Csillagok háborúja rajongó vagyok! Nem ma kezdődött ez a történet, hanem röpke 35 éve. Még az esküvői tortánk is a Star Wars jegyében készült és a férjem mindig előáll valami kütyüvel, babával” – írta Claudia.

„Sokan azt hiszik, a Star Wars szeretete amolyan fiús dolog, pedig ez a történet arról szól, hogy a fantáziának nincs határa, a jó pedig mindig szenved, de a végén győzedelmeskedik” – tette hozzá a sztár.

Október 16-a nagy nap lesz a világ talán legnagyobb hatású filmsorozatának rajongói számára. Ekkor érkezik meg a Star Wars in Concert, avagy a Star Wars: Egy új remény koncert- és filmshow az Arénába. „Nekem még a csengőhangom is a főcím zene. Így nem csoda, hogy születésnapunkra két jeggyel leptek meg minket az októberi Star Wars koncert- és film show-ra az Arénába. Szimfonikusok, Csillagok háborúja, naná, hogy megyek!” – írta Claudia.

Az Amerikában és az Egyesült Királyságban hatalmas sikert arató produkció érdekessége, hogy az 1977-ben bemutatott filmklasszikus digitálisan teljesen felújított változatát egy három emelet magas kivetítőn követhetik a rajongók. Miközben a film kockái megelevenednek, a világhírű Prágai Filharmonikus Zenekar, valamint Cristophe Eliot karmester szólaltatják meg John Williams örökéletű dallamait egy élő koncert keretében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése