Hirtling István: Három a magyar igazság

Mindössze 10 nap van hátra Az ember tragédiája 1. december első hétvégéjén történő bemutatójáig, így kíváncsiak voltunk, hogy a Jászai-Mari díjas Hirtling István és a fiatal, a társulathoz szeptemberben csatlakozott Kovács Tamás hogyan várja a bemutatót.


Hirtling István: Három a magyar igazság, harmadszor játszom majd Az ember tragédiájában, külön öröm számomra, hogy nem ugyanazokat a szerepeket. Véleményem szerint egy rendkívül bátor és nagy kihívást jelentő koncepció szerint jön létre a produkció. Kíváncsian várom a végeredményt, izgalmas utazásnak ígérkezik, az egészen biztos. Nem beszélve arról, hogy Az ember tragédiája az egész társulatot megmozgatja, ráadásul a négy rendezőnek köszönhetően négyféle látásmód és megközelítés jelenik majd meg decemberben a színpadon, ez is egy érdekessége lesz az előadásnak.

Kovács Tamás: Nagyon nagy vállalkozás és biztos vagyok benne, hogy különleges előadás fog születni, úgyhogy kíváncsian és nyitottan állok a produkcióhoz. Szerintem ez egy remek lehetőség, és hálás vagyok, hogy Ádámot alakíthatom, igyekszem kihozni magamból a maximumot, megpróbálok hasznos fogaskerék lenni a gépezetben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése