Naturally 7 koncert Budapesten

A világ egyik legjobb acapella Vocal Play produkciója érkezik Budapestre 2019. március 27-én. Hamarosan mindenki meghallhatja, hogyan énekelnek „hangszerekké válva”.


A Naturally 7 együttes 2019. március 2-án kezdi meg egy hónapos európai turnéját, majd a tavasz második felében végigkoncertezik Amerikát. Budapest is bekerült a turnéhelyszínek közé: a magyarok 2019. március 27-én 19:30 órától találkozhatunk a fiúkkal a MoM Sportban.

A New York-i Naturally 7 turnéjának apropója a hetedik, Both Sides Now címet viselő albumuk bemutatója, melyből a koncerten a magyar rajongók is kapnak egy kis ízelítőt. 

Az együttes különlegessége, hogy tagjai „hangszerekké válva” énekelnek. Trombitaként, harsonaként, gitárként, dobként – ahogy popos, soulos, jazzes számaik éppen megkívánják. Dalaikat csodálatosan gazdag és kellemes harmóniák vezérlik, gyönyörű vokál megoldások a Naturally 7 egyedi tehetségével kombinálva. Ez a stílus és technika rendkívül ritka és különleges.

Úgy adják elő a Beatles, a Rolling Stones, a Boney M., a Coldplay, Michael Jackson, Simon és Garfunkel, Phil Collins és mások világslágereit, ahogy a világon senki más. Nem véletlen, hogy slágereiket már több mint 20 millióan élvezik a YouTube-on. Korábban Michael Bubléval közös világturnéjukon, 467 koncerten, több mint 4 millió nézőnek, 25 országba vitték el zenéjüket a világ minden tájára (3 duettet elő is adtak Michael Bubléval). Töretlen sikerek vannak mögöttük és hatalmas sikerek előttük.

Az új album és az ahhoz tartozó turné érdekes újdonságokat tartogat számunkra. A lemez többféle műfajt ölel át, az egy évszázadon átívelő klasszikus dallamoktól kezdve, mint például Anton Dvorak Going Home, Anglia leghazafiasabb himnuszán át (Jerusalem), egészen Roberta Flack The First Time Ever I Saw Your Face, vagy Sting Shape Of My Heart című daláig. A főcímdal, a Both Sides Now pedig Joni Mitchell szerzeménye. 

A koncerten várható a Naturally 7 korábbi sikerszámainak figyelemre méltó feldolgozása is. Repertoárjukban olyan világhírű slágereknek is szerepelnek, mint Phil Collins Feel It (In The Air Tonight) című száma, vagy a Coldplay emlékezetes Fix You című dala, egészen a Wall Of Sound című saját szerzeményükig.

Jegyek ITT válthatók!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése