A francia sanzon királynője Budapestre érkezik

A sanzon koronázatlan királynője, Mireille Mathieu Je t’aime európai turnéjával Magyarországra látogat. 2020. március 10-én a Papp László Sportarénában, a Cseh Nemzeti Filharmonikusokkal kiegészülve, meglepetés vendégekkel ad felejthetetlen koncertet. 

A karizmatikus francia chansonniere, Mireille Mathieu 1970-ben kezdte zenei pályafutását, azóta több mint 1200 dalt rögzített, több mint 40 albumot adott ki, és a világ minden táján fellépett. Mireille Mathieut méltán nevezik Edith Piaf utódjának. Az egész világ ismeri híres dalait, de jellegzetes, rövid fekete bubi frizuráját is, amely világszerte inspirálja a fodrászokat. Madame Mathieu olyan szupersztárokkal dolgozott már együtt, mint például Charles Aznavour, Julio Iglesias, Frank Sinatra, Tom Jones és Paul Anka.

Utolsó budapesti koncertjén telt házzal ünnepelte őt a magyar közönség.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy újra vendégül láthatjuk a sanzon koronázatlan királynőjét, akinek a koncertjei nem csak az éneklésről szólnak. Utánozhatatlan hangszíne, eleganciája, előadásának atmoszféra felejthetetlenné teszi a show-t” – mondta el Oláh Zsuzsanna, a JVS Group Magyarország marketing és kommunikációs igazgatója. 

Mireille Mathieu ősszel vette fel új albumát, amelynek dalai a jövő évi koncerten is elhangoznak majd, felüdülést nyújtva a régi rajongóknak és a sanzon műfajával újonnan ismerkedőknek egyaránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése