A FEZEN felpörget

Alig halkul el az utolsó koncerthelyszín a FEZEN Fesztiválon, a harmadik és negyedik nap máris visszaránt a forgatagba, hogy igazi örömünneppé varázsolja a térség legnagyobb fesztiválját.

Fotó: Vass Antónia
Pénteken hat banda száll ringbe azzal a nem titkolt szándékkal, hogy felrázza a fesztiválozókat az előző nap mámorából. Veletek mindig van valami baj – mondja a BSW –, de nincs igazuk, mert a fehérváriak megmutatják milyen az igazi fesztiválérzés, így a többi csapatnak, a Paddy & The Ratsnek, a Rico & Miss Moodnak, a Kalapácsnak, és a 21 Gramm Akusztiknak sem lehet oka panaszra. Minden színpad a műfaja legjavát hozza, a két nagyszínpad pedig még az előző napot is képes fokozni.

A Harman Színpadra költözik a Punnany Massif, a Wellhello és a Halott pénz, aki már nem hagy el minket, hiszen az élete összenőtt velünk teljesen. És kiáltjuk együtt, hogy nem szürkének születtünk. Ha pedig ez a felismerés arra sarkall minket, hogy keményebb zenék után nézzünk, egy igazi nagyágyú heavy metal zenekar, az Alestorm zenél este a Fehérvári Színpadon. Új csapatokból sem lesz hiány ezen az estén, a 2018-as X-Faktor győztesei, az USNK és egy másik döntős csapat, a Stolen Beat játszik a JBL Színpadon.


A zárónapra sem szabad elfáradni, hiszen jön az egykori Modern Talking-tag, Thomas Anders, Hobo és Deák Bill Gyula, a Dalriada, a Quimby, és bár nem rockzenét játszanak, biztosan hatalmas sikere lesz a Korda György – Balázs Klári párosnak is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése