Jelentkezés a 2020-as THEALTER fesztiválra

A szegedi THEALTER nemzetközi színházi fesztivált szervező MASZK Egyesület várja hazai és határon túli magyar, elsősorban, de nem kizárólag független színházi társulatok, alkotócsoportok, alkotók jelentkezését a 2020. július 31-augusztus 8. között megrendezésre kerülő 30. THEALTER fesztiválra.


Jelentkezni kizárólag 2019. május 1.-2020. május 31. között bemutatott vagy bemutatandó produkcióval lehet. A korábbi fesztiválokról részletes információ a MASZK Egyesület honlapján található.

A jelentkezéseket 2020. január 26. éjfélig várjuk a maszk.szeged@gmail.com címre a Jelentkezési lap kitöltésével és az abban jelzett anyagok és információk beküldésével. Az email tárgyában kérik az adott társulat nevét és a produkció címét feltüntetni.

Egy társulat több produkcióval is jelentkezhet, ebben az esetben kérjük, az egyes produkciók jelentkezési lapját és anyagait külön-külön emailben küldjék el. A hiányos jelentkezést sajnos nem tudják figyelembe venni!

A válogatást a fesztivál munkatársai végzik, a jelentkezések elbírálása során az esztétikai és tartalmi kritériumok mellett a technikai és költségvetési szempontokat is figyelembe vesszük.
A döntésről 2020. március 1-ig értesítjük a jelentkezőket.

A jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseiket a maszk.szeged@gmail.com címen várják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése