Jövő héten nyitnak a Budapest Film Zrt. filmszínházai, új bemutatók is várhatóak

A veszélyhelyzet megszüntetése után, a kormány döntése értelmében június 25-én kezdődnek újra a hagyományos „offline” vetítések a Budapest Film Zrt. filmszínházaiban. Azoknak sem kell azonban aggódniuk, akik megszerették a Távmozit, mert ez a szolgáltatás sem szűnik meg.  



Jövő csütörtöktől látogatható lesz a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino Cafe és a Corvin mozi is, az első műsorhét programja pedig már június 22-én, hétfőn felkerül az artmozi.hu-ra, valamint az egyes mozik honlapjaira. Az internetes jegyelővétel szintén ettől az időponttól indul.  

Azok számára, akik a jövőben is szívesen élveznék otthonról a filmeket, jó hír, hogy a Távmozi is tovább működik, hétfő kivételével naponta egy előadással.

A Mozinet már közzé is tette nyári bemutatóit, amelyek között az elhalasztott premierek (A láthatatlanok, Medvevilág Szicíliában, Az első áruló) mellett egy új alkotást is találhatunk. A Teljes titoktartás (Les traducteurs/The Translators) főszereplői egy hatalmas érdeklődésre számot tartó könyv szigorú titoktartás mellett dolgozó fordítói, akik közül – a gyanú szerint – valaki kiszivárogtatja a várva-várt mű első oldalait. A fordulatos francia thrillert július 23-ától láthatja a közönség. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése