Összesen 9 bemutatót tervez a következő évadra a Turay Ida Színház

Hat felnőtt és három ifjúsági/gyerek bemutatót tervez a következő évadban a Turay Ida Színház, az elmaradt előadások őszi pótlásáról és a pontos műsorrendről viszont csak július 5-e után születik döntés. Bérletvásárlásra és -hosszabbításra is csak a nyár második felében lesz lehetőség, erről a színház Hírlevélben, illetve hivatalos oldalán és Facebook-csatornáján is tájékoztatást ad majd.


Összesen kilencúj bemutatóra készül a színház, amik között a legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki megtalálhatja a neki valót. A Hófehérke és a hét törpe című mesejátékot a tervek szerint október 3-án tűzik először műsorra Nyírő Bea rendezésében. Pár nappal később, október 10-én Kertész Mihály vígjátékát, a Na, de Államtitkár úr! című komédiát láthatja a közönség, amit Sztárek Andrea állít színpadra.

November 7-én Holle Anyó története elevenedik meg, de a klasszikusok szerelmesei sem maradnak előadás nélkül, hiszen Mikó István Tamási Áron Vitéz lélek című példázatát rendezi.

Karácsony előtt nem sokkal, december 19-én ismét a vígjátéké lesz a főszerep, Rozgonyi Ádám egy Fergeteges látogatást szervez többek között Pásztor Erzsi és Détár Enikő közreműködésével. Dr. Petypont kalandjait a Maxim mulató sztárjával, Osztrigás Micivel már 2021-ben élvezheti a közönség, a január 30-i premier ugyanis az új év első bemutatója lesz.

Március 6-án aztán egy vérbeli zenés vígjáték dallamai csendülnek fel, Báldi Mária Térden állva jövök hozzád című darabja kerül színre. A kicsik az évad második felében sem maradnak új mese nélkül, ugyanis Hamupipőkéért izgulhatnak március 20-tól. A Turay Ida Színház április 10-én egy zenés előadással zárja a premierek sorát, a Sztár Leszel! egy kalandos szerepcsere története.

Az elmaradt előadások pótlását július 5-e után hirdetik ki, a jegyek cseréjére és bérlethosszabbításra augusztus 3. és 31. között van lehetőség a megszokott nyitvatartási időben (a jegypénztár addig zárva tart). A Színház új bérleteket is hirdet, ezekről a honlapon lehet tájékozódni, árusításuk szeptember 1-jén kezdődik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése