Artmozik éjszakája 2020 – Nem marad el a filmes virrasztás

Augusztus 28-án kora estétől másnap hajnalig várja az éjjeli filmezésre vágyókat a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe mozi premier előtti vetítésekkel és az artmozikban korábban már sikert aratott alkotásokkal. Többek között a Joker, Élősködők, Palm Springs, Az igazság, Tiszt és kém – A Dreyfus-ügy, Volt egyszer egy… Hollywood, Notthing Hill-i cukrászda, Ema, Inkább lennék özvegy és a Martin Eden szerepel majd az „étlapon”.


Az érdeklődők egyetlen karszalaggal öt filmszínházat járhatnak be ezen az izgalmas éjszakán, közülük néhányan tematikus válogatásokkal is készülnek az eseményre. A Toldi és a Kino Café nagyrészt olyan alkotásokkal várja közönségét, amelyek még nem sűrűn, vagy egyáltalán nem voltak láthatóak magyar vásznakon. A Művészben premier előtt látható például Ferzan Özpetek török rendező új filmje, a Fortuna istennő és az Oscar-díjra jelölt Mustang forgatókönyvírójától, Alice Winocour-tól az Ígérem, hogy visszatérek. A Puskin Metropolis termében brit, az Amarcordban olasz, a Körhintában pedig francia művek kerülnek előtérbe. 

A Tabán nagytermében kizárólag nagyon friss és premier előtti filmeket válogattak az artmozik őszi kínálatából, a kisteremben pedig napjaink egyik legnépszerűbb fiatal színésze, Timothée Chalamet lesz a főszereplő: négy fontos filmjét lehet megnézni ezen a késő nyári éjszakán.

Az összes helyszínre érvényes karszalag 3500 Ft-os áron már kapható az artmozik pénztárában.

Teljes műsor és további infók az alábbi linken találhatóak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése