RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY: koronavírusos a Vígszínház egyik fiatal művésze

Elmarad a mára tervezett A Pál utcai fiúk előadás a Vígszínházban, mert az egyik külsős fiatal művész PRC tesztje pozitív lett. A színház honlapján közzétett közlemény szerint az előadásokat szeptember 4-ig felfüggesztik, pótlásukról a színház később ad majd tájékoztatást.


„Tisztelt Közönségünk!

Sajnálattal tájékoztatjuk nézőinket, hogy a ma tudomásunkra jutott információk alapján, az esti A Pál utcai fiúk című előadás járványügyi okok miatt elmarad. Továbbá a járványügyi hatóságok döntése alapján a Vígszínházban és a Pesti Színházban szeptember 4-ig meghirdetett előadásainkat is kénytelenek vagyunk elhalasztani.

Minden nézőnktől elnézést kérünk, a munkatársak és a közönség egészsége védelmében kellett meghoznunk ezt a fájdalmas döntést. A Pál utcai fiúk szereplőit és technikai stábját leteszteltettük. A teszt során az 56 mintavételből egy külsős, jelenleg tünetmentes, fiatal művész PCR tesztje pozitív lett. A Vígszínház folyamatosan kapcsolatban áll az illetékes hatóságokkal, akiknek az ajánlásait és előírásait figyelembe véve járunk el.
Nagyon vártuk a kezdést, éreztük a közönség várakozását is, hiszen fél éves szünet után a mai napon indítottuk volna az évadot. De a legfontosabb a biztonság! A Vígszínház és a Pesti Színház nagy befogadóképessége miatt nagyobb rajtunk a felelősség is, ennek értelmében dolgoztuk ki biztonsági protokollunkat.

Az előadások pótlásának időpontját a későbbiekben hozzuk nyilvánosságra. Nézőink természetesen eldönthetik, hogy megfelel-e számukra az új időpont, átcserélik azt, vagy a jegyek árának visszatérítését kérik.
A jegykezelésre online is lehetőséget biztosítunk, ha elküldik jegyüket a szervezes@vigszinhaz.hu e-mail címre szeptember 30-ig. Amennyiben tehetik, kérjük válasszák ezt a lehetőséget a személyes érintkezés elkerülése érdekében.

További tájékoztatásig a közönség türelmét és megértését kérjük!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése