Újra Szabad ég alatt az Operettszínház sztárjaival!

Szeptember 5-én újra kinyílnak a Pesti Vármegyeháza kapui, és felcsendülnek a legismertebb musical- és operettdallamok a Budapesti Operettszínház társulatának előadásában. A fél nyolckor kezdődő koncert egyben az augusztus 21-én és 22-én elmaradt est pótlása is, így aki teheti, látogasson el az utolsó Open Airre.


Az esten színpadra lép Bordás Barbara, Dancs Annamari, Vágó Zsuzsi, Homonnay Zsolt, Sándor Péter és Peller Károly.

Az elmaradt augusztusi gálákra szóló jegyek szeptember 2-ig beválthatóak a pótelőadásra személyesen a Szervezési Irodában és a Jegypénztárban. Akinek nincs lehetősége személyesen bemenni, az az operett@operett.hu e-mail címen, a jegyet elküldve jelezheti csereigényét. Aki nem élne ezzel a lehetőséggel, ugyanitt a jegy, valamint a bankszámla adatok (bank neve, számlaszám) megadásával lehet visszautalást kérni.

Érdemes sietni a cserével, mert a hely befogadóképessége miatt erre korlátozottan van csak lehetőség. Amennyiben az elérhető helyek betelnek, a jegyek árát visszatérítik a nézőknek. A megmaradt helyekre szeptember 3-án reggel 10 órától van lehetőség belépőt váltani személyesen és online.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése