Köszönjük! Az Újszínház Gálaműsora október 27-én!

Gálaműsorral köszöni meg az Újszínház mindazok helytállását, akik a járvány idején erőn felül dolgoztak. Az eseményen a teátrum teljes társulata részt vesz, fővédnöke Fekete Péter, kultúráért felelős államtitkár.


„A koronavírus okozta veszélyhelyzet esetén Magyarországon példaértékű volt az összefogás. Ez azt bizonyítja, hogy bármilyen területen képesek vagyunk a közös gondolkodásra, a közös munkára. Azt szeretném, ha senki nem felejtené el mindazokat, akik ebben a nehéz időszakban mindent megtettek azért, hogy az adott körülmények között mindennapjainkat segítsék. Mivel mi színészek vagyunk, művészettel tudjuk leginkább kifejezni a hálánkat.” – mondta Dörner György, az Újszínház igazgatója, aki Köszönjük! címmel gálaműsort szervez, melyben a társulat minden tagja közreműködik.

Az eseményre szeretettel várnak minden pedagógust, egészségügyi, rendvédelmi, honvédelmi és kereskedelmi dolgozót. A műsor rendkívül színesnek és izgalmasnak ígérkezik: a zenei betétek mellett táncos produkciókat, valamint népszerű jeleneteket is láthat a közönség.

Egy fő maximum két darab jegyet igényelhet, munkahelyet igazoló dokumentummal, melyeket az Újszínház jegypénztárában vagy a Szervezési osztályán vehet át.

A Köszönjük! Gálaműsort az Újszínházban 2020. október 27-én kedden 19:00 órától láthatják az érdeklődők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése