Új premierre készül a Láthatáron Csoport

A független társulásként működő Láthatáron Csoport – ami a felnőtt előadások mellett minden korosztályhoz szeretne szólni – számos vidéki és fővárosi előadása mellett új bemutatóval is várja az érdeklődőket. A Pitbull Kamilla Gimnázium (újra)premierje szeptember 18-án lesz a HPS KultSzalonban.


Természetesen az új előadás mellett repertoáron maradnak a régebbi darabok is, így a Hagyaték, az Én, te, mi – haladunk a korral, és a Banyamosoda is látható lesz Budapesten. Míg a Banyamosoda a 8-12 éves korosztályt célozza meg, a Hagyaték és az Én, te, mi komolyabb témákat feszeget. Utóbbi a párkapcsolat nehézségeit és olykor abszurd helyzeteit mutatja be komédiába csomagolva, míg a Hagyaték egy trauma feldolgozásának fázisait tárja a nézők elé.


Akinek pedig nincs lehetősége Budapesten megtekinteni a Láthatáron Csoport előadásait, annak kiváló alternatívát jelentenek a vidéki vendégjátékok, az Ablak, ami egy széthulló család történetébe enged betekintést, és a Kiállok érted, ami a fiatalkori prostitúció témájával foglalkozik, és több helyszínen is látható lesz a hónapban – többek között Kecskeméten, Szegeden, és Békéscsabán. 

A műsorról bővebben ITT lehet tájékozódni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése