Döntőjéhez érkezik a Vörösmarty Színház Fame castingja

Alig zajlott le a Vörösmarty Színház Fame-castingjának második fordulója, máris itt a döntő, ahol kiderül, hogy kik azok, akik részt vehetnek a produkció létrejöttében. A második forduló összefoglalóját május 15-én, szombaton 19:40-től nézhetik meg a Fehérvár Tv műsorán. 


A székesfehérvári színház még áprilisban hirdette meg Törd meg a csendet! – Fame castingját, amire majdnem 350-en jelentkeztek. A videós casting után a zsűri személyesen hallgatta meg a kiválasztottakat, akik közül 51 fiatal produkcióját ítélte meg úgy, hogy ismét megméretthetik magukat. Az első fordulót múlt hét szombaton nézhették meg a Fehérvár tv műsorán. 

Újabb, közel harminc résztvevő jelent meg a Fame casting második fordulóján, hogy elkápráztassa a Bagó Bertalan, Hargitai Iván, Kéménczy Antal és Rovó Tamás alkotta zsűrit, amely ezúttal Molnár G Nórával és Horváth Csabával egészült ki. A versenyzők most is felkészültek voltak, mindenki tehetsége legjavát igyekezett adni. Volt, aki hangszeres tudását is megcsillogtatta, volt, aki a hangjával varázsolt, és voltak szép számmal, akik a teret táncolták be. A második fordulóról készült összefoglalót május 15-én, szombaton nézhetik meg 19:40-től a Fehérvár Tv műsorán. 

A szigorú zsűri a két fordulóból összesen 35 fiatalt választott ki, akik május 16-án, a döntőben mérhetik össze erejüket. 

A Fame - A hírnév ára című musicalt a tervek szerint ősszel mutatják be Hargitai Iván rendezésében.

Fotó: Torma Sándor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése