Érkezik a Tesla-musical alkotóinak új darabja, a Vadak Ura

A Nikola Tesla – Végtelen Energia alkotói a nagy klasszikus musicalek – Az Oroszlánkirály, A dzsungel könyve – értékteremtő hagyományait követve, látványos jelmezek, dinamikus dalok és koreográfiák, valamint élethű animációk segítségével mutatják be új, nagyszabású, egész estés, családi musicaljüket, Vadak Ura – The Covenant címmel.



A Vadak Ura musical történetének hatalmas erdejében az állatok nyolc klánba tömörülve élik békésnek tűnő mindennapjaikat. Az uralkodójuk azonban hirtelen eltűnik, az erdő egysége megrendül, a klánok meggyengülnek. Az állatoknak – ősi szertartás szerint – mihamarabb meg kell választaniuk az új vezérüket, a Vadak Urát. A klánok tanácsának három legerősebb tagja – a Medvék Klánja, a Farkasok Szövetsége és a Rókák Nemzetsége – pályázik a trónra, akik mindent bevetve, eszükkel, erejükkel, bátorságukkal, sármjukkal és ravaszságukkal küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.

„Állatos darabot eddig még nem írtam, de mindig nagyon szerettem volna. Agyar, Azuka, Szerafina és a többiek - a Vadak Ura karaktereire komoly munka és minőségi játék dalokat írni. Remélem, a nézők apraja, nagyja, hozzánk hasonló önfeledtséggel szórakozik majd az előadásokon.” – mondta Müller Péter Sziámi, a darab dalszövegírója és dramaturgja.

Az alkotók szándéka szerint, a Vadak Ura egy szeretni való, kalandos, misztikus, katartikus pillanatokban bővelkedő, lenyűgöző musical show, amelyben az ének, a zene, a tánc, a költészet segítségével ötvöződik a hűség, a szerelem, a barátság, a szépség és a természet dicsérete. A Tesla musicalben megszokott nagyívű, felejthetetlen, fülbemászó slágerek ebből az előadásból sem hiányozhatnak. A Vadak Ura egy különleges, világszínvonalú musical show, magyar alkotók műhelyéből, melynek vizuális élményét 80nm tematikus térben megépített LED fal díszlet, látványos animációk és párját ritkító jelmezpark erősíti.

A mű alkotócsapata – Egressy Zoltán író, Müller Péter Sziámi dalszövegíró és dramaturg, Sebestyén Áron zeneszerző, Pataki András rendező, Zséli Csilla jelmeztervező, Vona Tibor kreatív ötletgazda, Vona Krisztián Tibor producer és a Re-Production koreográfusai – már számtalan alkalommal, sokuk utoljára a Nikola Tesla életét bemutatott nagyszabású musicalben, bizonyította tehetségét. A szenzációs musical ismét nagycsaládi szórakozást, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt garantált feltöltődést ígér. Az alkotók bíznak benne, hogy a Covid hosszú bezártsága után, a Vadak Ura kortól függetlenül nyújt majd mindannyiunknak élményekben gazdag kikapcsolódást.

Egressy Zoltán író elmondta, hogy „ritkaság, amikor egy felkérés és valamiféle megfogalmazatlan belső késztetés találkozik”, hozzátéve, hogy ez rövid időn belül már másodszor történt meg vele.

A főbb szerepekben Pesák Ádám, Szabó Máté, Füredi Nikolett, Janza Kata, Fésűs Nelli, Mikola Gergő, Békeffi Viktória, Győrfi Anna, Magyar Viktória, Simon Boglárka, Ódor Kristóf, Vadkerti Imre láthatók.

Fotók: TBG Produkcion

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése