Lezajlott a Fame casting döntője – Törd meg a csendet!

Május 16-án lezajlott a Fame casting döntője. A szigorú zsűrinek 34 továbbjutó közül kellett kiválasztania azt a 22 táncost és énekest, akik részt vehetnek az előadás létrehozásában. A fiatalok már korán reggel sürögtek-forogtak a színházban, hiszen Rovó tamás koreográfus és Beliczai Béla koreográfus-asszisztens vezetésével a bemelegítés után egy komoly koreográfiát kellett betanulniuk. Az énekes csapat pedig Kéménczy Antal zenei vezetővel gyakorolták a fináléban bemutatott dalukat. 

Az egyéni produkciók bemutatása délután következett az öttagú zsűri előtt, ahol Hargitai Iván, az előadás rendezője, Kéménczy Antal zenei vezető, Rovó Tamás koreográfus mellet Kiss Diána Magdolna és Molnár G. Nóra foglalt helyet. 

A véghajrában a versenyzők legtöbbje tudása legjavát adta, de olyan is akadt, aki a döntő pillanataiban nehezebben összpontosított. Számukra megnyugtató volt a tudat, hogy a zsűri egész eddig szereplésük alapján ítélte meg őket. 

A nap végén a fiatalok előadták a délelőtt betanult koreográfiát és a dalt, így méltóképpen zárták az estét.


A szeptemberi bemutató új szereplői: Ács Bianka, Ágoston Diána, Antolovics Péter, Babinszki Virág, Fürst Daniella, Gadó Anita, Gál Beáta, Gyarmati Dorina, Horváth Dániel, Horváth Míra Dorina, Jecs Noa Rita, Jenei Márton, Jónás Szabolcs, Kádár Szabolcs János, Katona Klaudia, Kusnyér Anna, Lázár Julianna, Lórodi Luca, Mechle Christian, Náray-Kovács Zsombor, Szaszák Zsolt, Tóth Károly, Urbán-Szabó Fanni, Varga Kristóf és Wéber Tamás Bence. 

A döntő a Fehérvár TV-n látható május 22-én, szombaton este 19:40-től.

Fotók: Torma Sándor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése