Ősztől újra vár a Puskin Kuckó!

Idén újra az iskola- és óvodakezdéssel egy időben,  a Kaláka zenekar szeptember 5-i műsorával indul a Budapest Film családi programsorozata a fővárosi Puskin moziban. Minden szombat és vasárnap, filmvetítésekkel, bábelőadásokkal és koncertekkel várják a kicsiket és nagyokat.

A Kuckóba érkezik ősszel és télen Gryllus Vilmos, a Kolompos és Rutkai Bori Bandája, továbbá a népszerű bábszínházasok, a Fabula és Nefelejcs társulata is. Ami a Legkisebbek moziját illeti: a kuflik harmadik mozifilmjét követően két nagymester, Macskássy Gyula és Dargay Attila rövidfilmjeiből is láthatnak összeállítást a családok, a Dúdoló című produkciót a legkisebbeknek, a Borka és a varázsruhát a kicsit nagyobbaknak ajánlják. A Hahó, öcsi! című kultikus alkotást a bemutatójának 50. évfordulója alkalmából, a János Vitézt pedig idén elhunyt rendezője, Jankovics Marcell 80. születésének évfordulójához nagyon közel vetítik. Emellett zseniális gyurmafilmekkel (Shaun, a bárány és a farmonkívüli, Ősember) és a Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál válogatásával is találkozhatnak az érdeklődők a Puskin nagytermében.

A Puskin Kuckó teljes 2021/22-es programja megtalálható a honlapján, ahonnan az új katalógus is letölthető, és ahol már jegyeket is lehet rendelni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése