Tavasszal kétszer is hazánkban koncertezik Sting

My Songs című világkörüli turnéja keretében 2022. március 16-án a Papp László Budapest Sportarénában, másnap pedig a debreceni Főnix Arénában lép fel Sting, akinek koncertsorozata a magyar mellett horvát, német, lett, litván és román állomásokkal bővül. A frissen meghirdetett helyszíneken a brit világsztár fia, Joe Sumner előadása indítja az estet – adta hírül az MTI.

Az énekes-dalszerző legújabb, már a világjárvány alatt rögzített albuma The Bridge címmel november 19-én jelenik meg. A rock 'n' roll, dzsessz, a klasszikus zene és a folk hatásait hordozó lemez olyan témákat is feldolgoz, mint a személyes veszteségek, a bezártság vagy a pandémia hatása a társadalomra és a politikára.

My Songs turnén az új szerzemények mellett Sting korábbi  a Police együttessel és szólóban írt slágereit is játssza majd, a repertoáron szerepel a Fields of Gold, a Shape of My Heart, a Roxanne, a Demolition Man, az Englishman in New York, az Every Breath You Take vagy a Message In A Bottle is.

Az énekest kiváló zenészekből álló csapat kíséri: Dominic Miller gitáros, Josh Freese dobos, Rufus Miller gitáros, Kevon Webster billentyűs, Shane Sager harmonikás, valamint Melissa Musique és Gene Noble vokalista.

Sting 2022 márciusában tizenkettedik alkalommal fog Magyarországon játszani; első itteni koncertje 1988-ban az Amnesty International turnéja során volt, amikor Peter Gabriellel, Bruce Springsteennel és Tracy Chapmannel a Népstadionban lépett fel, legutóbb pedig a My Songs-koncertsorozat korábbi szakaszában zenélt nálunk, 2019 júliusában a Papp László Budapest Sportarénában.

Forrás: MTI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése