Szombaton indul a Puskin Kuckó téli-tavaszi évada

Január 8-án kezdi meg 2022-es téli-tavaszi évadát a Budapest Film hagyományos gyermekprogram-sorozata a Puskin moziban. A Puskin Kuckó ismét bábelőadásokkal, koncertekkel, régi és új műsorokkal várja a kicsiket és nagyokat. 


A koncertek sorát január végén Gryllus Vilmos nyitja farsangi műsorával, a Maszkabállal, de májusig meglátogatja a kuckót a Kolompos Együttes és a Rutkai Bori Banda is. A Nefelejcs Bábszínház művészei népszerű repertoár-előadásaik mellett a Boribon és a hóember című előadásukat is bemutatják, a Fabula Bábszínház pedig négy nagyszerű mesével – például Vuk és Mazsola kalandjaival – készül.

A Legkisebbek mozija-sorozat újdonsága lesz egy csodálatos természetfilm, a Vadlovak  Hortobágyi mese, de a kortárs animációs hollywoodi szupersztárok, a Mancs őrjárat kutyusai is megmentik majd a várost a Puskin nagytermének vásznán.

A Puskin Kuckó 2022-es téli/tavaszi programja megtalálható az intézmény honlapján, ahonnan – a moziban nyomtatott formában is elérhető – új katalógust is le lehet tölteni. Jegyek a helyszínen és netes felületen már vásárolhatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése