Egy hónap múlva érkezik a Centrál Színházba a Ma este megbukunk alkotóinak új darabja

Március 5-én, a Centrál Színházban tartják a Ma este felnövünk című komédia hazai ősbemutatóját.  A Mischief Theatre új darabját London után másodikként Budapesten láthatják a nézők. A színházban továbbra is sikerrel fut a brit alkotócsapat első egész estés színműve, a Ma este megbukunk, amelynek szereplői közül Ágoston Kati, Mészáros András, Rada Bálint és Schmied Zoltán az új előadásban is visszatér. 


A Ma este felnövünk című darabot, amely egy általános iskolai osztály életét követi egészen a felnőtté válásig, replika előadásban, Kirsty Patrick Ward rendezésében mutatják be, különlegessége pedig az, hogy a színészek ugyanannak a szerepnek kisgyermekkori, kamasz és harmincas éveiben járó verzióját is megjeleníthetik. A hazai előadásban Ma este megbukunk visszatérő szereplő mellett Trokán Nóra, Fehér Tibor és Mészáros András is játszik. 

„Hihetetlenül izgalmas a történetünket egy másik nyelven elmesélve hallani és újragondolni a karaktereket egy teljesen új szereposztással. Kiválónak tartom a magyar színészgárdát! Ez az első alkalom, hogy más nyelven rendezek, de a humor és az érzelmek valóban univerzálisak, így az átmenet kevésbé volt ijesztő. A csodálatos Baráthy György - aki zseniálisan fordította le a darabot - a tolmácsom a próbákon, a jelenléte óriási segítség!” – nyilatkozta a munkafolyamatról Kirsty Patrick Ward rendező. 

Jegyek már kaphatóak a Centrál Színház honlapján

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése