A Nightwish és a Scooter is ott lesz a jubileumi FEZEN-en

Két év kényszerszünet után július 27. és 30. között újra benépesül MÁV pálya, a 25. jubileumát ünneplő FEZEN pedig minden eddiginél tartalmasabb programmal várja a fesztiválozókat.

Scooter (forrás: FEZEN)
A jubileumot tortával, tűzijátékkal és egy szabadtéri nagyszínpados NECC partyval ünnepli a fesztivál. Emellett több mint 100 fellépő teszi tiszteletét Székesfehérváron, köztük számos nagynevű külföldi zenekar.

Az egyik legjobban várt banda szimfonikus metált játszó finn Nightwish, de visszatérő vendégként köszönti majd a látogatókat a Scooter. A szervezők egy minifesztivált is beépítettek a programba, a pénteki napon ugyanis a Total Dance Festivalé lesz az egyik nagyszínpad, ahol három órán keresztül a legnagyobb slágerek szólnak olyan előadóktól, mint például a Eiffel 65, Mr. President, La Bouche, Turbo D a Snapből, Alice DJ, vagy DJ Sash.

A Scooter mellett a fesztiválozók találkozhatnak nagy visszatérőkkel: itt lesz a 30Y, a Halott Pénz, az Esti Kornél, újra zúzza Subscribe, de a Lord és Road sem hiányozhat!

A szervezők idén is gondolnak a más városokból érkezőkre, azonban változik a beköltözés rendje: a sátrakat a Bregyóban lehet felverni, a fesztiválozókat pedig buszok szállítják majd a helyszínek között. A leghűségesebb FEZEN-esek extra napot is kapnak, ugyanis akik az elmúlt két évben nem váltották vissza a belépőiket, illetve négynapos bérletet vásároltak, már kedden bemelegítő koncertekkel hangolódhatnak a szerdai teljes nyitásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése