Öt dal, amit várunk az idei FEZEN-en

Már csak néhány nap, és elstartol a 25. FEZEN Fesztivál a székesfehérvári MÁV pályán. A szervezők minden eddiginél szélesebb programkínálattal várják a fesztiválozókat, a hazai fellépők mellett pedig tiszteletüket teszik a nemzetközi rock- és metál- és technoélet legjelentősebb képviselői is.

Összegyűjtöttünk öt olyan dalt, amely nemrég jelent meg, és reményeink szerint a FEZEN-en is felcsendülnek majd.

Nightwish: Tribal

A dal az együttes 2020-as, Human. :II: Nature. című albumán jelent meg, és megvan benne minden, ami miatt szeretjük a Nightwisht: a sejtelmes, szimfonikus hangzás, amely keveredik a metal kemény lüktetésével. Július 30-án érkeznek!


Slowmesh: Sunflower

A dal az Isolate című albumon kapott helyet, és meg kell hagyni, Mészáros-Komáromy Dénes, Szabó Dávid, Süle Tamás és Apró Antal rendkívül igényes, nemzetközi viszonylatban is igen erős zenét csináltak. Július 27-én, 19:30-kor csapnak a húrok közé a Captain Morgan Cabrio színpadán.


Subscribe: Rebirth

A zenekar 2015-ben bejelentette visszavonulását, azonban 2018-ban újra jelentkeztek, ezúttal azonban nem új dalokkal, hanem az első lemezük, a Sanity Has Left the Building újrakevert változatával. 2019-ben egy Budapest Parkos koncerttel tértek vissza a színpadra, azóta pedig ismét meghatározó szereplői a hazai zenei életnek. Július 28-án 20:00-kor játszanak a Fehérvár Nagyszínpadon.


Bëlga: Maria Morcos

A FEZEN Fesztivál szinte elképzelhetetlen a zenekar fellépése nélkül, akik (az új albumot, a Karnevált hallgatva úgy hisszük) ezúttal sem okoznak majd csalódást. Július 30-án a Port.hu Színpad csak az övék!


Scooter: God Save The Rave

Scooter szinte hazajár Magyarországra, legutóbb június 11-én találkozhatott vele a magyar közönség a Budapest Parkban. A God Save The Rave albumukkal európai turnén lévő zenekar két arénakoncert között Székesfehérváron hangolja közös örömzenére a közönséget, remélhetőleg az új album anyagából is adva ízelítőt július 30-án a Fehérvár Színpadon!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése